VALORS EA

SERVEI A LES PERSONES

Espai auditiu neix d’una detecció de la necessitat de convertir l’audioprotesi en quelcom mes que un negoci. Millorar la qualitat de vida de les persones i fer que una necessitat tan bàsica com escoltar i sentir sigui una realitat per tothom.

HONESTEDAT I TRANSPARENCIA

Espai Auditiu treballa amb els preu mes competitius del mercat. No hi ha comissions ni pagaments per serveis addicionals. Els diagnòstics els realitzen professionals titulats amb formació amb les últimes tecnologies. Una solució individual per a cada persona vetllant pel seu benestar i adaptant-se a les possibilitats econòmiques de cada situació.

ESFORÇ I RESULTAT

Espai Auditiu es una empresa fruit de l’esforç i la passió per ajudar a les persones. Cuidem cada centre amb molta dedicació observant als nostres pacients i prenent consciencia de les seves necessitats. Mica en mica anem arribant cada dia a mes gent.

COMPROMIS SOCIAL

La família d’Espai auditiu entenem les ajudes auditives com una necessitat, es per això que estem en contacte permanent amb associacions sense ànim de lucre així com els serveis socials dels barris on estem instal·lats per tal d’arribar a tothom.